Halvpension på Sillegården

När Ida Sahlström lät bygga Sillegårdens Sommarpensionat kom folk åkandes med både tåget och ångbåt. Pensionatet blev mycket populärt för personer som ville lämna vardagen för ett boende på landet och för lugna stunder och avkoppling i pensionatets omgivningar. På den tiden ringde vällingklockan när det var mat och pensionatets gäster samlades i matsalen.Man blev som en familj eftersom de flesta stannade i flera veckor.

HALVPENSION SOM PÅ IDAS TID
Vi försöker återskapa den gamla pensionatskänslan på Sillegården så vi erbjuder enbart halvpensionspaket. Dvs boende inklusive en 3-rätters middag i Idas Matsal samt frukost. Du får välja fritt från vår a la carte meny och det enda som tillkommer är dryck. På menyn finns fisk, kött och veg rätter och den varieras efter säsong och vad våra lokala bönder kan leverera. Frukosten serveras på samma ställe. Även den innehåller närproducerade produkter.

Middag serveras mellan kl 17.00 och sista beställning kl 21.00. Därefter får ni givetvis vara kvar i matsalen eller i trädgården.

Boka boende här

Vi har stängt för säsongen. Öppnar åter 16 juni