Halvpension på Sillegården

När Ida Sahlström lät bygga Sillegårdens Sommarpensionat kom folk åkandes med både tåget och ångbåt. Pensionatet blev mycket populärt för personer som ville lämna vardagen för ett boende på landet och för lugna stunder och avkoppling i pensionatets omgivningar. På den tiden ringde vällingklockan när det var mat och pensionatets gäster samlades i matsalen. Man blev som en familj eftersom de flesta stannade i flera veckor.

HALVPENSION SOM PÅ IDAS TID
Vi vill försöka återskapa lite av den känslan på Sillegården så i år säljer vi enbart halvpensionspaket. Dvs boende inklusive en 3-rätters middag i Idas Matsal. Du får välja från vår meny och det enda som tillkommer är dryck.
Det kostar 1000 kr per dygn, 1300 för enkelrum. Barn upp till 12 år 500 kr och under 2 år gratis.
Hundrum finns med ett städtillägg om 150 kronor.

PAKETLÖSNINGAR
Vi erbjuder också  olika paket där du kan välja mellan kultur, att måla eller vandra. Eller kanske gör du en kombo. Paketen hittar du på startsidan.

COVID-19
Våra boende är av enklare karaktär och i husen delar man dusch och toalett. Vi kommer även i sommar att följa de restriktioner som finns. Vi håller avstånd. Vi städar extra och framförallt litar vi på våra gästers goda omdöme.

Boka boende här