Halvpension på Sillegården

När Ida Sahlström lät bygga Sillegårdens Sommarpensionat kom folk åkandes med både tåget och ångbåt. Pensionatet blev mycket populärt för personer som ville lämna vardagen för ett boende på landet och för lugna stunder och avkoppling i pensionatets omgivningar. På den tiden ringde vällingklockan när det var mat och pensionatets gäster samlades i matsalen.Man blev som en familj eftersom de flesta stannade i flera veckor.

MAT OCH BOENDE I PAKET
Vi försöker återskapa den gamla pensionatskänslan på Sillegården och erbjuder enbart halvpensionspaket. Dvs boende inklusive en 3-rätters middag i Idas Matsal samt frukost.  Det enda som tillkommer är dryck. På menyn finns fisk, kött och veg rätter och den varieras efter säsong och vad våra lokala bönder kan leverera. Frukosten serveras på samma ställe. Även den innehåller närproducerade produkter.

Middag serveras mellan kl 17.00 och kl 21.00. Därefter får ni givetvis vara kvar i matsalen eller i trädgården.

VÅRA RUM
Vårt boende är fördelat på 7 olika hus, som ett eget litet Bullerbyn. Husen är charmigt enkla, Somrigt ljusa och med textiler som bär Idas
arv vidare. Det finns handfat på alla rum utom på 1. Toalett och dusch delas på flera rum.  Som mest 5 personer. Vi har ett hus med eget bad/dusch.  Vi har genomlevt två somrar med pandemi och är tacksam våra gäster visat så stor hänsyn till varandra.
BARN PÅ SILLEGÅRDEN
Vårt boende är inte det bästa för familjer med små barn/bäbisar. Väggarna är tunna och det kan bli stressigt om man vet med sig man håller ett helt hus vaket. Vi förbjuder inte barn utan vill mest upplysa er som inte bott hos oss tidigare och försöker alltid placera barnfamiljer med omsorg.
HUNDAR PÅ SILLEGÅRDEN
Vi välkomnar hundar i några av våra rum och i restaurangen är dom välkomna på vår veranda. Sen har vi vår stora härliga trädgård att tillgå.

PRISER:
Del i dubbelrum inkl 3-rätters middag och frukost 1350 per person, dvs 2700 per natt.
Del i dubbelrum med eget badrum inkl 3-rätters middag och frukost 1550 per person, dvs 3100 per natt.
Enkelrum 300 kr tillägg.
Barn
Barn (0-6 år) som sover i föräldrars säng bor gratis.
Barn 7-12 år betalar 500 per natt inkl. 3-rätters och frukost.

Hundrum:
200 kronors tillägg för extra städning.
Avbokningsregler
Vi tillämpar 24 timmars avbokningsregel för privatpersoner. Vi följer Visitas avbokningsregler för grupper.

Här bokar ni boende. Obs paket boka via sidan Paket