Halvpension på Sillegården

När Ida Sahlström lät bygga Sillegårdens Sommarpensionat kom folk åkandes med både tåget och ångbåt. Pensionatet blev mycket populärt för personer som ville lämna vardagen för ett boende på landet och för lugna stunder och avkoppling i pensionatets omgivningar. På den tiden ringde vällingklockan när det var mat och pensionatets gäster samlades i matsalen. Man blev som en familj eftersom de flesta stannade i flera veckor.

HALVPENSION SOM PÅ IDAS TID
Vi försöker återskapa den gamla pensionatskänslan på Sillegården så vi säljer enbart halvpensionspaket. Dvs boende inklusive en 3-rätters middag i Idas Matsal samt frukost. Du får välja från vår meny och det enda som tillkommer är dryck. På menyn finns fisk, kött och veg rätter och den varieras efter säsong och vad våra lokala bönder kan leverera. Frukosten serveras på samma ställe. Även den innehåller lokala mejeriprodukter och allt bröd är självklart hembakat.

Halvpension kostar 1200 kr/person 
Priserna som visas är utifrån rumstyp,  dvs i dubbelrum är priset för 2, i 3-bäddsrum är priset för 3 personer per natt.
Barn upp till 12 år 600 kr och upp till 3 år betalar 100 kr för maten. Ange barn och ålder vid bokning samt ev allergier.
Hundrum finns med ett städtillägg om 150 kronor.
Enkelrumstillägg 300 kr/natt

PAKETLÖSNINGAR
Vi erbjuder också  olika paket där du kan välja mellan kultur, att måla eller vandra. Eller kanske gör du en kombo. Paketen hittar du här

COVID-19
Våra boende är av enklare karaktär och i husen delar man dusch och toalett. Vi kommer även i sommar att följa de restriktioner som finns. Vi håller avstånd. Vi städar extra och framförallt litar vi på våra gästers goda omdöme.
Avbokningsregler: Vi tar inga bokningsavgifter och tillämpar 24-timmars avbokningsregel.
Dvs ni kan avboka fram till kl 18.00 dagen innan ankomst. Ingen förskottsbetalning utan ni betalar vid ankomst.

Boka boende här