Magnus Carlsson Live från Musikplats E45

24 juni, 19:00 - 24 juni, 22:00

Boka här

Dagenförefesten på Sillegården med Magnus

Vi är oerhört stolta att Magnus vill komma tillbaka till oss. Speciellt som det är hans födelsedag och att han vill uppträda på den klassiska Dagenförefesten på Sillegården. Vi gillar hålla fast vid traditioner. Magnus kommer resa med Diggiloo i sommar, därför har vi stuvat om i kalendern. Magnus är just nu aktuell med sin nya singel Day and Night med Helena Paparizou som rusat upp på listorna.

Om Magnus
Sin musikaliska utbildning skaffade han sig på Hvitfeldska Musikgymnasiet samt Musikhögskolan i Göteborg där han skolades i klassisk sång och piano. Förutom sin långa artistkarriär har han även jobbat som programledare i TV3 och TV 4 och driver även eget skivbolag. Med Barbados släppte Magnus över 12 album och ett stort antal singlar. 2003 valde Magnus att lämna Barbados för att bli ny, fjärde medlem i den befintliga discotrion Alcazar.

Förutom sina tre popalbum som soloartist har Magnus under de senaste tio åren även släppt flera julalbum som alla haft framgångsrika listplaceringar och har blivit ett stående inslag i många svenskars julfirande, bland annat genom hans kritikerrosade julturné ”Änglarnas Tid” som gick för fulla hus mellan åren 2008-2012 samt 2017.  Totalt har Magnus julalbum sålt över 150.000 exemplar i Sverige.

2015 medverkade Magnus åter i Melodifestvalen, denna gång med bidraget ”Möt mig i Gamla Stan” som i deltävling två i Malmö Arena direktkvalificerade sig till final. Guldsäljande ”Möt mig i Gamla Stan” har sedan dess rönt stora radio,- och listframgångar och via en teckenspråkstolkad version av låten har den nått en mångmiljonpublik via viral spridning på Internet och uppmärksammats av några av världens största TV-kanaler i såväl Europa som i U.S.A och Asien. Melodifestivalhiten följdes direkt upp av albumet ”Gamla Stan” som redan innan release sålde slut och fick tryckas i ny upplaga.

Till varje konsert säljs 100 platser. Ni kan ta med egen stol alt filt. Kommer att finnas ett antal stolar att använda.

Information

  • Först till kvarn gäller.
  • Max 4 biljetter per person.
  • Insläpp: Vi öppnar trädgården klockan 17.00 och säljer hamburgare med tillhörande dryck. Vi har också vår a la carte matsal öppen om ni föredrar det.
  • Konserten är utomhus: Vid dåligt väder – ta med regnkläder.
  • Paraplyer ej tillåtna.
  • Toalett: 3 st finns i restaurangen.
  • Parkering: Gratis parkering
  • Boende: Bokas på sillegarden.se
  • Vi följer FHM råd pga Covid-19 och tillåter endast 100 personer i publiken per konsert. Personal och musiker inräknas ej i detta antal.

 

Priser

Entrebiljett395 kr/pers
Om oss Historien Boende Aktiviteter Restaurang Bröllop & Fest Butiken Eventkalender Sahlströmsgården Galleri