Eva Eastwood Live på Musikplats E45

28 juli, 19:00 - 28 juli, 22:00

Boka här

En kväll med Eva Eastwood
Välkommen till en genuin och varm kväll med Eva Eastwood och hennes orkester. Skönt mellansnack, härlig stämning och alla goa låtar som Eva har blivit både känd och älskad för, både på svenska och engelska. 

Evas två decennier långa karriär har inte bara gjort henne till en av Sveriges mest älskade artister i den här genren – även internationellt är Eva ett synnerligen respekterat namn. Bland annat är hon invald i Rockabilly Hall of Fame i USA
2020 släppte Eva Eastwood ”Candy” som gick rakt in som Nr 1 på svenska albumlistan, fysiska skivor. Som en modern tidsmaskin fångar hon med självklar fingertoppskänsla de ljuvliga melodier och det opretentiösa sväng som strömmade ur den första rock’n’roll-generationens radioapparater och jukeboxar. 
 
Cajsa-Stina Åkerström har liknat henne vid självaste Dolly Parton med tanke på hennes stora låtskrivare produktion, hon har över 800 titlar i bagaget. Efter filmen om hennes liv ”Eva en lyckost” av Matz Eklund som visades i SVT sa bland annat Matte (The Boppers)  ”Eva är girlpower, jäklar anamma på riktigt”. Den 6 maj släpptes samlings albumet ”The many sides of Eva Eastwood” som visar upp en unik artist med stor bredd som skapat sig ett eget musikaliskt universum i en många gånger likriktad musikbransch.
 
Musiker: Chris Bergström gitarr, Jan Östlund kontrabas, Adam Eastwood trummor.

Text

Priser

Biljettpris375 kr
2-rätters middag innan konserten400 kr
Om oss Historien Boende Aktiviteter Restaurang Bröllop & Fest Butiken Eventkalender Sahlströmsgården Galleri