Åsa Jinder

3 juli, 19:00

Köp biljett

Få turnerande artister i dag har Åsas rutin. Musikaliteten, scennärvaron och inte minst folkligheten gör det möjligt för henne att under 2020 fira hela 40 år som riksspelman. Det gör Åsa med en ny föreställning! ”Nu är tid att leva” är fylld av vindlande melodier, vackra sånger och berörande berättelser om att återerövra livet med kraft.Åsa har en alldeles unik utstrålning på scen, med sin avväpnande personlighet och vida musikalitet fångar hon publiken med både stor humor och allvar. Räkna med att bli berörd.

Under sommaren och julen turnerar också Åsa med allsångskonserterna ”Vi sjunger sommarens pärlor” respektive ”Vi sjunger julens pärlor”, ett program som Åsa bygger med sin egna fantastiska repertoar kring ett knippe allsånger knutna till säsongen. Svenska folkets intresse av allsång är bevisligen stort och att tillsammans med Åsa möta sommaren med bland andra ”I denna ljuva sommartid” eller julen med ”Det strålar en stjärna (När det lider mot jul)” har visat sig vara mycket populärt.

Åsa Jinder är riksspelkvinna med stort R, prisbelönad en masse och mästare på nyckelharpa. Faktum är dessutom att karriären går ganska exakt fyra decennier tillbaka i tiden. Att hävda att hon är en institution i svenskt musikliv är således ett understatement.”

Skånska Dagbladet

Åsa Jinder är en av våra mest folkkära och välmeriterade artister. Hon har erhållit H.M Konungens medalj i 8:e storleken i högblått band för sina betydande insatser som riksspelman. Åsa har sommarpratat, spelat på Nobelfesten, och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har verkat internationellt i ett stort antal länder, framfört sina egna älskade sånger och melodier i svenska konserthus, kyrkor och bygdegårdar i över fyra decennier. Hennes musikaliska och trollbindande närvaro är genuin, hennes briljanta mellansnack och osvikliga kontakt med publiken unik.

Om oss Historien Boende Aktiviteter Restaurang Bröllop & Fest Butiken Eventkalender Sahlströmsgården Galleri